Renovatie van Black Watch start op 20 november in Hamburg

black watchCruiseschip Black Watch van Fred. Olsen Cruise Lines gaat op 20 november 2016 het droogdok in bij Blohm+Voss in Hamburg. De miljoenen ponden kostende renovatie bevat onder andere verbeteringen in hutten, restaurants, interieur, bars en pubs. De 26-daagse renovatie bevat ook technisch onderhoud voor het 44 jaar oude schip. Op 15 december zal ze weer klaar zijn voor haar Kerstmarktencruise vanuit Tilbury.  Eerder dit jaar woedde er een kleine brand gedurende een cruise nabij Madeira waarna gasten teruggevlogen moesten worden.

Mike Rodwell, Managing Director van Fred. Olsen Cruise Lines, zegt: “Cruiseschip Black Watch in een van onze meest populaire schepen en het is belangrijk dat ze er op en top uit ziet. Tijdens het 26-daags droogdok verblijf in Hamburg zullen naast het gewoonlijke maritiem technisch onderhoud ook grote upgrades plaatsvinden in de cabines en publieke ruimtes op het gehele schip. Zo krijgen we de beste faciliteiten voor onze gasten.”

Tijdens de renovatie worden de volgende ruimten vernieuwd:

  • 423 hutten worden vernieuwd met interactieve tv en gerenoveerde badkamers, komen er nieuwe kluisjes en mini-bars.
  • op de plaats van het huidige Braemar Garden Café komt een nieuw specialiteitenrestaurant met de naam Brigadoon met 54 zitplekken.
  • Braemar Courtyard wordt omgevormd tot The Black Watch Room, een steakrestaurant met 46 zitplekken.
  • het Grill restaurant nabij het zwembad wordt vernieuwd en heringericht naar een Mediterrane ervaring.
  • hoofdrestaurant The Glentanar wordt eveneens voorzien van nieuwe inrichting, tapijt en gordijnen.
  • de Marina Cinema (bioscoop) ontvangt 3D technologie
  • de receptie wordt verfrist.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)