Amerikaanse onderwijskundige verkozen tot doopmoeder Harmony of the Seas

Brittany AffolterHet grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas zal in november van dit jaar haar debuut in de Verenigde Staten maken als het arriveert in haar nieuwe thuishaven Port Everglades in Ft. Lauderdale, Florida. Doopmoeder van de Harmony of the Seas wordt Brittany Affolter. Zij is gekozen door het publiek uit een drie voorgedragen genomineerden uit de onderwijswereld in Florida (USA). Brittany heeft een passie voor het onderwijs en begeleidt in en rond Miami leerkrachten. Op 10 november 2016 vindt de doop plaats in Fort Lauderdale waarna ze tevens eregast zal zijn aan boord tijdens een 3-daagse pre-inaugurele cruise en een 8-daagse cruise.

De Harmony of the Seas (5.497 passagiers) zal vanaf november 2016 8-daagse cruises gaan maken naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean. Het nieuwste schip in de vloot zal zich voegen bij haar zusterschepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas, die hun thuishavens hebben in respectievelijk Port Canaveral en Port Everglades, aan de oostkust van Florida.

Boek nu een cruise op de Harmony of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)