Amerikaanse onderwijskundige verkozen tot doopmoeder Harmony of the Seas

Brittany AffolterHet grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas zal in november van dit jaar haar debuut in de Verenigde Staten maken als het arriveert in haar nieuwe thuishaven Port Everglades in Ft. Lauderdale, Florida. Doopmoeder van de Harmony of the Seas wordt Brittany Affolter. Zij is gekozen door het publiek uit een drie voorgedragen genomineerden uit de onderwijswereld in Florida (USA). Brittany heeft een passie voor het onderwijs en begeleidt in en rond Miami leerkrachten. Op 10 november 2016 vindt de doop plaats in Fort Lauderdale waarna ze tevens eregast zal zijn aan boord tijdens een 3-daagse pre-inaugurele cruise en een 8-daagse cruise.

De Harmony of the Seas (5.497 passagiers) zal vanaf november 2016 8-daagse cruises gaan maken naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean. Het nieuwste schip in de vloot zal zich voegen bij haar zusterschepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas, die hun thuishavens hebben in respectievelijk Port Canaveral en Port Everglades, aan de oostkust van Florida.

Boek nu een cruise op de Harmony of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.