Carnival Vista voor eerste maal in Miami

Miami heeft afgelopen zondag het nieuwste zusje van de Carnival Cruise Line ontvangen; de Carnival Vista. Het schip arriveerde in haar nieuwe thuishaven, waaruit ze een jaar lang zes- en achtdaagse cruises gaat maken naar het Caribisch gebied. De havenautoriteiten Port Miami verwelkomden kapitein Stefano Battinelli door middel van een traditionele uitwisseling van een plaquette.

Als nieuwste schip in de vloot bevat de Carnival Vista veel mooie nieuwe faciliteiten zoals de Skyride, een IMAX theater, een glijbaan voor opblaasbanden met muziek en een RedFrog Pub & Brouwerij.

De Carnival Vista vertrok zondag op een speciale zesdaagse cruise naar Grand Turk, Ocho Rios, en Nassau. De daaropvolgende zes daagse cruises bevatten bezoeken aan Ocho Rios, Grand Cayman en Cozumel. De achtdaagse routes gaan naar Aruba, Curacao, Bonaire, Grand Turk, San Juan, St. Kitts, St. Maarten en de Dominicaanse Republiek.

Cruises vanaf zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)