Celebrity Eclipse vervangt in 2018 Celebrity Silhouette in Amsterdam

Celebrity Eclipse
Celebrity Eclipse

Celebrity Cruises heeft bekendgemaakt dat in de zomer van 2018 de Celebrity Eclipse cruises vanuit Amsterdam gaat maken. De Celebrity Eclipse is daarmee de opvolger van haar zusterschip Celebrity Silhouette die sinds 2015 vanuit de hoofdstad vaart naar Noord-Europa. Beide cruiseschepen maken deel uit van de Solstice-klasse van de Amerikaanse premium cruisemaatschappij en hebben dezelfde capaciteit (2.852 passagiers). De Celebrity Eclipse is 1 jaar ouder (2010) dan de Celebrity Silhouette (2011).

De afgelopen 8 jaar voer de Celebrity Eclipse in Noord-Europa met Southampton als thuishaven. Dat wordt nu de nieuwe thuishaven van de Celebrity Silhouette. De Celebrity Eclipse gaat van eind april tot en met juni 2018 cruises maken vanuit Dublin naar o.a. IJsland, Schotland, Ierland en de Noorse fjorden. Vanaf eind juni 2018 tot en met eind augustus 2018 is Amsterdam begin- en eindpunt van 13-daagse reizen naar de Britse Eilanden en Scandinavië en Rusland. Daarna zet het koers naar de Middellandse Zee om vanuit Barcelona te gaan cruisen.

Klik hier voor meer informatie, foto’s, video’s en recensies over de Celebrity Eclipse.

Boek nu een cruise op de Celebrity Eclipse bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!