Mechanisch probleem houdt Viking Sea in Barcelona

viking-sea
Viking Sea

Het cruiseschip Viking Sea heeft haar 13-daagse Nieuwjaarscruise in de Middellandse Zee vanwege een nog onbekend mechanisch probleem moeten afbreken. Het schip van Viking Ocean Cruises vertrok woensdag uit Barcelona op weg naar haar eerste stop Toulon (Frankrijk) maar moest wegens het technisch mankement al snel terugkeren naar haar inschepingshaven voor reparatiewerkzaamheden. Deze zullen naar verwachting meerdere dagen in beslag gaan nemen, aangezien de Amerikaanse rederij heeft besloten de Viking Sea tot 8 januari 2017 in Barcelona te houden.

Passagiers mogen tot die tijd gewoon aan boord blijven. Viking organiseert voor hen excursies om de stad en de regio de komende dagen te ontdekken. De cruisemaatschappij helpt daarnaast gasten die eerder willen vertrekken met hun terugreis. Er nog niets bekend over eventuele compensatie danwel implicaties voor toekomstige cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!