‘Star Wars Day at Sea’ ook in 2018 op cruises Disney Fantasy

Star Wars Day at Sea
Star Wars Day at Sea

Ook in 2018 zal Disney Cruise Line haar ‘Star Wars Day at Sea’ programma aanbieden op geselecteerde cruises. Het gaat om 15 speciale cruises van de Disney Fantasy naar de Caribbean van januari tot april. ‘De populariteit van het evenement de afgelopen twee jaar heeft ons geïnspireerd om door te gaan met het meenemen van gasten in de Star Wars Galaxy. Iedereen, van de jongste Padawan tot de beste geïnformeerde Jedi Master, wordt uitgenodigd om van dit evenement van galactische proporties te genieten en levenslange herinneringen te maken’, aldus de president van Disney Cruise Line, Karl Holz.

Tijdens elke cruise zal één dag volledig in het teken staan van de Star Wars figuren met een dek-party en vuurwerk, Star Wars familie en kinderactiviteiten. Bovendien worden er Star Wars films vertoond, zal er gethematiseerd eten en drinken worden geserveerd en speciale souvenirs. Voor de jonge Jedi’s wordt een ‘Jedi Training: Trials of the Temple” gegeven zodat ze precies leren vechten zoals Jedi en tegen Darth Vader kunnen duelleren. Oudere kinderen hebben in de clubs aan boord gethematiseerde spelen en activiteiten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.