Cruisereiziger
Privé-eiland

Cruiseschepen Carnival bezoeken privé-eiland Princess Cays in 2017

Princess Cays
Princess Cays

Carnival Cruise Line heeft een bezoek aan het privé-eiland Princess Cays op de Bahamas opgenomen in de vaarroutes van zes cruiseschepen in de vloot. Naar verwachtingen zullen de schepen van de Amerikaanse rederij in totaal 40 keer Princess Cays aandoen in 2017 en 98 keer in 2018. Princess Cays is gelegen op de zuidpunt van het eiland Eleuthera op de Bahamas en wordt beheerd door de zusterrederij Princess Cruises. Princess Cays is een tropische oase met ongerepte zandstranden en kristalhelder water vol met tropische vissen.

Het eiland bestaat uit een ruim complex met uitkijktoren, bars, restaurants en winkels met lokale ambachten, souvenirs en kustwerken. Princess Cays is verbonden door een reeks van verharde paden die leiden tot een strand met palmbomen waar o.a. particuliere bungalows kunnen worden gehuurd. Er is keuze uit een verscheidenheid aan excursies zoals rijden met een buggy, glazen bodem boottochten, paddleboarden, windsurfen en kajakken. Diverse verbeteringen worden momenteel doorgevoerd zoals grotere en meer efficiënte tenderboten.

Princess Cays is toegevoegd aan de volgende routes van Carnival Cruise Line in 2017: geselecteerde 7-daagse cruises met de Carnival Pride vanuit Baltimore; 5-daagse cruises met de Carnival Ecstasy vanuit Charleston; 8-daagse cruises met de Carnival Conquest vanuit Fort Lauderdale; 5-daagse cruises met de Carnival Elation vanuit Jacksonville, 4-daagse cruises met de Carnival Liberty vanuit Port Canaveral en tot slot 4-daagse cruises met de Carnival Sensation vanuit Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!