Nieuw aan boord van de AIDAprima: Starbucks koffie

AC_Starbucks_klein_2Vanaf 10 januari 2017 kunnen passagiers aan boord van het cruiseschip AIDAprima genieten van een breed scala aan producten van Starbucks. AIDA Cruises is daarvoor een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse bedrijf dat wereldwijd bekend staat om haar speciale koffiesoorten. Het is voor de eerste keer dat Starbucks producten beschikbaar zijn op een Duits cruiseschip.

De koffie en andere specialiteiten worden opgenomen onder het mom ‘Wij serveren met trots Starbucks’ in het assortiment van de Pier 3 Markt op de AIDAprima. Gasten kunnen kiezen uit maximaal 26 verschillende speciale koffies en thee. Afhankelijk van het product kan er gekozen worden uit drie verschillende maten: Espresso, Tall of Grande. Het is de bedoeling om het aanbod ook geleidelijk in te voeren op andere schepen in de AIDA-vloot de komende maanden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.