Holland America Line lanceert 3 nieuwe ‘schepen’

Trein HAL - copyright Duval ImagesHolland America Line heeft op maandag 9 januari in Seattle drie bijzondere light rail treinen officieel gelanceerd. Ze zijn omgevormd tot de Koningsdam. De drie treinen zijn onderdeel van het Sound Transit Light Rail System.

De ‘opening’ van de treinen vond plaats door middel van het doorknippen van een lint door Holland America Line President Orlando Ashford en Miles Lamb, een elf jarige jongen die kanker heeft overwonnen en patiënt is van het Seattle Kinder Ziekenhuis. Holland America Line doneerde vervolgens $5000 aan het ziekenhuis.

“Omdat we Seattle als thuisstad hebben, zijn we altijd op zoek naar creatieve manieren om ons te laten zien. We varen de hele zomer bovendien vanuit Seattle naar Alaska en we dragen bij aan de lokale economie,” zegt Ashford. “Miljoenen mensen rijden jaarlijks met Seattle’s Light Rail en deze in het oog springende treinen verspreiden deze boodschap op een leuke en aantrekkelijke manier.Orlando Ashford en Miles Lamb -  - copyright Duval Images

Op het hoofdkantoor van Holland America Line in Seattle werken 1170 mensen. De cruiserederij ondersteunt verschillende organisaties in de stad zoals het Kinder Ziekenhuis, de voedselbank Northwest Harvest en het baseball team, de Seattle Mariners Major League baseball team.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​