Majestic Princess maakt testvaarten op zee

De Majestic Princess heeft afgelopen week  succesvolle testen in de Adriatische zee gedaan. Het schip wordt momenteel afgebouwd door Fincantieri in Monfalcone. Op 31 maart 2017 zal ze haar eerste cruise maken vanuit Triëst naar Civitavecchia. Daarna zal de Majestic Princess een klein aantal maanden varen in de Middellandse Zee en vervolgens vertrekken naar China waar ze in juni/juli 2017 wordt verwacht. Het schip is speciaal ingericht voor de Aziatische markt.

Dit Royal Class schip is een zusterschip van de al succesvolle Regal Princess en Royal Princess. Het schip biedt haar gasten dezelfde spraakmakende kenmerken aan boord als haar zusterschepen, zoals het Piazza atrium, het centrale punt aan boord; de unieke ‘SeaWalk’, een glazen vloer dat maar liefst tot acht meter buiten het schip komt; de Princess Live! TV studio; en de speciale Chef tafel Lumiere, een privé diner gelegenheid waarbij de gasten worden omringd door een gordijn van licht. Maar er is ook weer innovatief gewerkt aan nieuwe restaurants. Zo zullen er aan boord een exclusief restaurant met Kantonese gerechten zijn, en Le Bistrot.

#backhome #seatrials#majesticprincess#princesscruises#monfalcone#italy#adriaticsea#fvg

Een video die is geplaatst door Rui Goncalves (@ruialexisgoncalves) op

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)