Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

AIDAbella vaart extra routes in Noord-Europa

Vanwege de grote vraag, heeft AIDA Cruises een aantal nieuwe routes voor de AIDAbella toegevoegd. Het cruiseschip  vaart vanaf mei 2017 weer in Europa na een half jaar in Azië rond te hebben gevaren.

De nieuwe cruises starten in het Duitse Kiel. Er zullen twee nieuwe routes worden aangeboden. De eerste ‘Noorse Fjorden’ bezoekt alle Noorse hoogtepunten zoals Geirangerfjord, Bergen, Molde, Trondheim, Alesund, Eidfjord en Stavanger. Deze 10-daagse cruise wordt in juli en augustus 2017 aangeboden. Prijzen starten bij €1445 per persoon.

De tweede nieuwe route is een cruise naar de Baltische Staten zoals Tallinn, St. Petersbrug, Helsinki, Stockholm, Danzig en Kopenhagen. Deze 9-daagse cruise wordt ook in juli en augustus aangeboden. Prijzen starten bij €1275 per persoon. Tot slot is een repositioneringscruise toegevoegd van 21 augustus tot 3 september 2017. Deze cruise start in Kiel en gaat via Dover, Le Havre, A Coruña, Lissabon, Cádiz, Malaga en Valencia naar Palma de Mallorca. De 13-daagse cruise is beschikbaar vanaf €1395 per persoon.

Boek je AIDAbella cruise onder andere bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)