AIDAbella vaart extra routes in Noord-Europa

AIDAbellaVanwege de grote vraag, heeft AIDA Cruises een aantal nieuwe routes voor de AIDAbella toegevoegd. Het cruiseschip  vaart vanaf mei 2017 weer in Europa na een half jaar in Azië rond te hebben gevaren.

De nieuwe cruises starten in het Duitse Kiel. Er zullen twee nieuwe routes worden aangeboden. De eerste ‘Noorse Fjorden’ bezoekt alle Noorse hoogtepunten zoals Geirangerfjord, Bergen, Molde, Trondheim, Alesund, Eidfjord en Stavanger. Deze 10-daagse cruise wordt in juli en augustus 2017 aangeboden. Prijzen starten bij €1445 per persoon.

De tweede nieuwe route is een cruise naar de Baltische Staten zoals Tallinn, St. Petersbrug, Helsinki, Stockholm, Danzig en Kopenhagen. Deze 9-daagse cruise wordt ook in juli en augustus aangeboden. Prijzen starten bij €1275 per persoon. Tot slot is een repositioneringscruise toegevoegd van 21 augustus tot 3 september 2017. Deze cruise start in Kiel en gaat via Dover, Le Havre, A Coruña, Lissabon, Cádiz, Malaga en Valencia naar Palma de Mallorca. De 13-daagse cruise is beschikbaar vanaf €1395 per persoon.

Boek je AIDAbella cruise onder andere bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.