Pullmantur investeert 50 miljoen euro in gehele vloot

monarchDe Spaanse cruiserederij Pullmantur is van plan om 50 miljoen euro te gaan investeren in de renovatie van de 4 cruiseschepen in haar vloot. De upgrade aan de Horizon, Monarch, Sovereign en Zenith zullen zowel verbeteringen behelzen aan de technische systemen ten behoeve van efficiëntie en milieuvriendelijkheid als aan de geboden voorzieningen aan de gasten.

De schepen zullen worden uitgerust met The Waves Yacht Club, een ruimte exclusief bestemd voor de passagiers in de suites. Zij profiteren van diverse nieuwe diensten en voorzieningen zoals een privé-solarium, prioriteit bij in- en ontschepen, welkomstproducten, wifi en wasservice. De hoogste categorie hutten zullen ook allemaal worden gerenoveerd.

Ook de openbare voorzieningen zullen op alle cruiseschepen onder handen worden genomen zoals de restaurants, bars en zwembad. Het culinaire aanbod zal worden uitgebreid met de introductie van nieuwe opties. Dat zal onder leiding zijn van de Spaanse topchef Paco Roncero, in het bezit van meerdere Michelinsterren, waarmee een vernieuwde samenwerking is aangegaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!