Pullmantur investeert 50 miljoen euro in gehele vloot

monarchDe Spaanse cruiserederij Pullmantur is van plan om 50 miljoen euro te gaan investeren in de renovatie van de 4 cruiseschepen in haar vloot. De upgrade aan de Horizon, Monarch, Sovereign en Zenith zullen zowel verbeteringen behelzen aan de technische systemen ten behoeve van efficiëntie en milieuvriendelijkheid als aan de geboden voorzieningen aan de gasten.

De schepen zullen worden uitgerust met The Waves Yacht Club, een ruimte exclusief bestemd voor de passagiers in de suites. Zij profiteren van diverse nieuwe diensten en voorzieningen zoals een privé-solarium, prioriteit bij in- en ontschepen, welkomstproducten, wifi en wasservice. De hoogste categorie hutten zullen ook allemaal worden gerenoveerd.

Ook de openbare voorzieningen zullen op alle cruiseschepen onder handen worden genomen zoals de restaurants, bars en zwembad. Het culinaire aanbod zal worden uitgebreid met de introductie van nieuwe opties. Dat zal onder leiding zijn van de Spaanse topchef Paco Roncero, in het bezit van meerdere Michelinsterren, waarmee een vernieuwde samenwerking is aangegaan.

Facebook reacties