Kiellegging Mein Schiff 1 en start bouw Mein Schiff 2 in Turku

CEO Wybcke Meier snijdt het eerste stuk staal voor de Mein Schiff 2

TUI Cruises vierde vandaag op de Meyer Werft in Turku twee heugelijke feiten. Allereerst vond de kiellegging plaats van de Mein Schiff 1. Het eerste bouwblok kreeg een plek in het dok. Daarnaast werd de officiële bouwstart van de Mein Schiff 2 gevierd. Beide schepen vervangen de huidige Mein Schiff 1 en de Mein Schiff 2. Dit waren destijds schepen van Celebrity Cruises die gerenoveerd werden en de eerste schepen in de vloot waren voor TUI Cruises.

De beide nieuwbouw schepen worden 20 meter langer dan de laatste opgeleverde nieuwe schepen zoals de Mein Schiff 5 en Mein Schiff 6. De verlenging van 20 meter zorgt ervoor dat er ongeveer 350 meer gasten (in totaal 2894 gasten) mee kunnen. Desondanks blijft ruimte centraal staan voor de gasten. “De nieuwe Mein Schiff 1 staat in het teken van jezelf comfortabel voelen, zo wordt het een echt sport en wellness schip”, aldus Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises.

De huidige Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 zullen, wanneer de nieuwe schepen klaar zijn in 2018 en 2019, worden overgegeven aan Thomson Cruises. Het Duitse TUI Cruises biedt een premium all inclusive concept aan.

TUI Cruises is in Nederland onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)