Silver Muse krijgt jongste kapitein in de vloot

Alessandro Zanello

Kort voor de doop van het nieuwe vlaggenschip van Silversea Cruises, Silver Muse, op 19 april 2017 in Monaco heeft de Monegaskische luxe cruisemaatschappij bekendgemaakt wie de kapitein wordt van het schip dat momenteel wordt gebouwd door Fincantieri in Genua. Aan het roer zal de jongste kapitein in de vloot staan, de Italiaan Alessandro Zanello, die niettemin al vele jaren voor Silversea Cruises over de wereld vaart.

Zanello werkt sinds 1999 in verschillende functies bij Silversea Cruises. Hij heeft inmiddels al op alle schepen van de rederij gewerkt. De Silver Muse is het tweede schip waarvan hij de première begeleidt. Eerder was hij als tweede kapitein al van de partij bij de maiden voyage van de Silver Spirit in 2009.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.