Video: Norwegian Joy succesvol uitgedokt bij Meyer Werft

Vanmorgen is de Norwegian Joy succesvol uitgedokt bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Het vierde grootste cruiseschip ter wereld is daarna vastgelegd aan de afbouwpier van de werf waarna de schoorsteen is geplaatst. Tot de Eemstocht over ongeveer 4 weken zal het schip in de haven verder worden afgebouwd en getest. Een week voor de Eemstocht starten 1.600 bemanningsleden met hun opleiding aan boord.
De Norwegian Joy heeft een brutotonnage van 168.800, een lengte van 324 meter en een breedte van 41,4 meter. Het biedt plaats aan 4.200 passagiers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Video: Norwegian Joy succesvol uitgedokt bij Meyer Werft

  • 5 maart 2017 om 20:27
    Permalink

    Zo schitterend. Elke keer weer een belevenis wanneer een schip het dok verlaat en de vaart over de Ems is ook altijd zo prachtig. En altijd heel mooi te volgen via NDR1.

Reacties zijn gesloten.