Sophia Loren en Patrick Bruel bij doop MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

Op 3 juni vindt in Le Havre de doop plaats van wat MSC Cruises noemt ‘het achtste wereldwonder’, de MSC Meraviglia. Het belooft een bijzondere doopceremonie te worden met optredens van artiesten en vele internationale en Franse sterren waaronder de Franse zanger en acteur Patrick Bruel en de Franse popgroep Kids United. Ook UNICEF ambassadeurs zullen aanwezig zijn ter ondersteuning van het initiatief van MSC Cruises en UNICEF ‘Get on Board for Children’.

De Marokkaanse-Franse acteur en komiek Gad Elmaleh zal fungeren als ceremoniemeester. Hoogtepunten van de dag zijn een galadiner, de parade van officieren en natuurlijk het doorknippen van het lint door de doopvrouw, de Italiaanse actrice Sophia Loren. Het evenement is een van de vele festiviteiten tijdens de zomer ter ere van de 500e verjaardag van de stichting van de stad en de haven van Le Havre.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​