Sophia Loren en Patrick Bruel bij doop MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

Op 3 juni vindt in Le Havre de doop plaats van wat MSC Cruises noemt ‘het achtste wereldwonder’, de MSC Meraviglia. Het belooft een bijzondere doopceremonie te worden met optredens van artiesten en vele internationale en Franse sterren waaronder de Franse zanger en acteur Patrick Bruel en de Franse popgroep Kids United. Ook UNICEF ambassadeurs zullen aanwezig zijn ter ondersteuning van het initiatief van MSC Cruises en UNICEF ‘Get on Board for Children’.

De Marokkaanse-Franse acteur en komiek Gad Elmaleh zal fungeren als ceremoniemeester. Hoogtepunten van de dag zijn een galadiner, de parade van officieren en natuurlijk het doorknippen van het lint door de doopvrouw, de Italiaanse actrice Sophia Loren. Het evenement is een van de vele festiviteiten tijdens de zomer ter ere van de 500e verjaardag van de stichting van de stad en de haven van Le Havre.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.