Overdracht Silver Muse live op internet te volgen

Scheepsbouwer Fincantieri heeft een drukke week. Afgelopen donderdag werd de Majestic Princess in een ceremonie overhandigd aan Princess Cruises en aanstaande zondag 2 april 2-17 vindt de tweede overhandiging plaats bij Fincancieri. Ditmaal van de Silver Muse aan rederij Silversea Cruises. De ceremonie in het Italiaanse Ancona kan live gevolgd worden op 2 april om 11:00 uur ’s ochtends op de website van Fincantieri.  

De Silver Muse vertrekt daarna naar Genua waar het schip haar eerste reis zal maken. Deze cruise met vele genodigden vertrekt maandag vanuit Genua naar Barcelona, waar ze vrijdag zal aankomen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.