Met de hond op riviercruise bij 1Avista Reisen

Bij reisorganisator 1-AVista Reisen (in Nederland verkrijgbaar bij Dreamlines) zijn weer riviercruises te boeken waarbij de hond meegenomen mag worden. Op het schip MS Normandie en MS Poseidon zijn honden meer dan welkom aan boord. Zo is op beide riviercruiseschepen op het zonnedek een hondengrasveld aanwezig. De reizengaan vanaf Keulen richting ons eigen land, maar ook een 8-daagse cruise op de Moezel. De cruises worden gesponsord door hondenvoerfabrikanten zodat de dieren wet lekkers krijgen.

De all-inclusive riviercruises zijn beschikbaar vanaf 8 dagen en zijn beschikbaar vanaf 784 euro. Klik hier voor meer informatie over deze hondvriendelijke cruises.

Kijk hieronder de video voor een sfeerimpressie:

Deze cruises zijn alleen verkrijgbaar bij: 
Dreamlines

 

 

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.