Broadway-musical Jersey Boys debuteert op Norwegian Bliss

Norwegian Cruise Line heeft vrijdag het entertainmentaanbod op haar 16e cruiseschip in de vloot, Norwegian Bliss, gepresenteerd. De Amerikaanse cruisemaatschappij brengt wederom Broadway op zee met de musical-hit Jersey Boys en een volledig nieuwe show. Daarnaast krijgt het schip dat vanaf juni 2018 naar Alaska en de Caribbean gaat varen o.a. een nieuwe comedy club/nachtclub, een nieuwe theatrale cocktailuur beleving, Happy Hour Prohibition-The Musical en de populaire Beatles-plek The Cavern Club.

De hoofdattractie in het Bliss Theater wordt de met prijzen beloonde Broadway-musical Jersey Boys. De show, waarin de hitmuziek van Frankie Valli & The Four Seasons centraal staat, gaat over 4 kinderen die zich van de straten van Newark opwerken tot sterren. Alle hits waaronder ‘Sherry’, ‘Big Girls Don’t Cry’, ‘Oh What A Night’, ‘Can’t Take My Eyes Off You’ zullen voorbij komen. De tweede nieuwe show die wordt opgevoerd is een Cubaans geïnspireerde Broadway-stijl musical van producer Warren Carlyle.

Een nieuw concept exclusief voor de Norwegian Bliss is de Alibi, een comedy- en nachtclub ineen. Gedurende 6 avonden per week zullen er twee optredens worden verzorgd door stand-up comedians, die geschikt zijn voor zowel gezinnen als volwassenen. Na 22:00 uur transformeert de plek tot een chique nachtclub met een dansvloer, LED-discoverlichting en een DJ die de beste platen draait. Dansen kan ook in The Cavern Club, een lounge waar live rock & roll optredens worden gegeven en een Beatles cover band de Beatles weer tot leven brengt.

Passagiers op de Norwegian Bliss krijgen de gelegenheid terug te keren naar 16 januari 1919, de vooravond van de drooglegging in de Verenigde Staten, met de nieuwe show, Happy Hour Prohibition-The Musical. Tijdens deze 1 uur durende show kunnen gasten genieten van speciale cocktails, elk met een moderne twist. De show wordt op geselecteerde avonden uitgevoerd als een happy hour pre-diner show en 1 keer per cruise als een show gegeven alleen voor volwassenen in de Alibi Comedy & Nightclub.

De Norwegian Bliss (167.800 brutoton, 4.000 passagiers) wordt momenteel gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg. Oplevering staat gepland in de lente van 2018. Het derde schip in de Breakaway Plus-klasse wordt het eerste cruiseschip dat speciaal wordt gebouwd voor een ideale Alaska-ervaring. Tijdens haar inaugurele zomerseizoen vaart de Norwegian Bliss 7-daagse Alaska-cruises vanuit Seattle. Vanaf november 2018 wordt vanuit Miami wekelijks het oostelijke gedeelte van de Caribbean aangedaan.

Boek een cruise op de Norwegian Bliss bij:

Captain Cruise Cruisereizen Stip

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!