Alaska specials aan boord schepen Holland America Line

In 2017 viert Holland America Line dat de rederij al 70 jaar Alaska verkent. Daarom vinden dit jaar bijzonder entertainment en speciale activiteiten plaats op elke Alaska cruise en tijdens landarrangementen.

“Het 70-verjaardagsfeest van Holland America Line in Alaska, is een mijlpaal die je niet vaak ziet. We zijn erg trots erop dat we destijds in 1947 de eerste reisorganisatie waren.” zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “In 2017 willen we deze verjaardag op een bijzondere manier vieren met speciale activiteiten die wat extra’s geven aan ons mooie Alaskaprogramma. Zo komt Alaska nog dichter bij onze gasten.” 

Samenwerking

Door een exclusieve samenwerking met BBC Earth brengt Holland America Line een multimedia productie op de buhne. Het publiek geniet van live muziek met daarbij beelden van de BBC Earth serie “Wild Alaska”. Alaska komt in haar vier seizoenen op deze manier echt tot leven.  In aanvulling hierop zal Holland America Line blijven samenwerken met de Huna bewoners van Glacier Bay. Terwijl cruiseschepen door het natuurgebied cruisen, toont het programma Native Voices de cultuur van de oorspronkelijke inwoners van dat gebied.

Cuisine

Tijdens het aanstaand Alaska cruiseseizoen maken de koks aan boord speciale Alaska gerechten. In de Main Dining Room van elk schip staan nieuwe gerechten op de kaart die door Holland America Line’s Master Chef Rudi Sodamin en de Culinary Council met onder andere Jonnie Boer, zijn samengesteld. Het bekende dessert ‘Baked Alaska’ in een verjaardagsjasje ontbreekt uiteraard niet. Aan boord organiseert de rederij bij elke afvaart een gethematiseerde Bon Voyage party met een Champagne Toast. Gasten die meegaan met een landarrangement hebben aan land ook speciale gerechten op het menu. Bovendien ontvangen ze een herinneringsrugzak met een logo ontworpen door een lokale kunstenaar.

Holland America Line biedt in 2017 maar liefst 126  7-daagse cruises en negen 14-daagse ‘Great Alaskan Explorer’ cruises aan van eind april tot en met eind september. De inschepingshavens zijn Seattle (VS), Vancouver (Canada) of in Alaska, Seward.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)