Succesvolle eerste maand voor Majestic Princess

Majestic Princess

Princess Cruises heeft laten weten zeer tevreden te zijn over de reacties van de passagiers aan boord van de Majestic Princess. Dit na de eerste maand dat de Majestic Princess vaart. De Majestic Princess is het eerste schip dat nieuw is gebouwd met de Chinese markt als uitgangspunt. Eind maart jl. werd de Majestic Princess door de Italiaanse Fincantieri werf overgedragen aan Princess Cruises. Sindsdien vaart de zij door de Middellandse Zee. Op 21 mei zal ze beginnen aan een lange cruise naar Shanghai, wat haar nieuwe thuishaven zal worden.

Aan boord zijn vele faciliteiten die men ook kan vinden aan boord van de andere 17 Princess schepen. Zoals The Crown grill, een specialiteitenrestaurant met vis en vlees. Maar nieuw zijn La Mer, op afstand begeleid door de Franse drie sterren chef Emmanuel Renaut, en Harmony met gerechten uit de Chinese keuken. Deze gerechten zijn geïnspireerd door de Chinese sterren chef Richard Chen. Deze twee restaurants zijn zeer populair gebleken in de eerste weken. Niet alleen tijdens het diner, maar ook tijdens de lunches weten de passagiers beide restaurants te vinden. Opvallend, maar niet verrassend, is de aanwezigheid van Karaoke zalen aan boord.

De bewegwijzering is zowel in het Chinees als Engels weergegeven. Want de Majestic Princess zal naast Chinezen ook andere nationaliteiten welkom heten op haar cruises door de Aziatische wateren. In de Middellandse Zee is al te zien dat er meer Aziaten aan boord zijn dan tijdens andere Middellandse Zee cruises, maar de meerderheid bestaat nu nog uit Europeanen.

Boek nu een cruise op de Majestic Princess bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!