Princess Cruises introduceert nieuwe mascotte Stanley de Beer

Stanley de Beer

Princess Cruises heeft met ingang van haar aankomende zomercruiseseizoen in Alaska, vanaf 15 mei, een nieuwe beermascotte met de naam Stanley in het leven geroepen die alle passagiers aan boord zullen ontmoeten. Er is o.a. voor een beer gekozen omdat het spotten van een beer in Alaska voor gasten een van de meest bijzondere ervaringen is tijdens een cruise naar ‘The Great Land’.

De naam Stanley is gekozen in een wedstrijd op Facebook met meer dan 9.000 inzendingen. Het is een eerbetoon aan de oprichter van Princess Cruises, Stanley B. McDonald. Stanley zal verschijnen op alle Alaska cruises en zal via diverse activiteiten in contact komen met passagiers o.a. voor fotomomenten. Tijdens formele avonden zal hij in zijn kapitein’s uniform te zien zijn en overdag is hij gekleed naar thema, zoals een houthakkersuitrusting, afhankelijk van de bestemming. Stanley houdt ook voorleesuren voor de kinderen uit de jeugdclubs.

De verwachting is dat Stanley helemaal verliefd wordt op het cruisen en hij zal beslissen om zijn winterslaap over te slaan en de wereld te gaan bereizen aan boord van Princess schepen over de gehele wereld. Hij zal o.a. verrassingsbezoeken gaan afleggen aan het nieuwste cruiseschip in de vloot, Majestic Princess, net op tijd voor de inaugurele festiviteiten in Shanghai. Daarvandaan zal Stanley cruises maken naar Europa, Azie, Japan en Australie. Hij zal tijdens zijn bezoek gekleed zijn naar de bestemming. Gasten kunnen aan boord deelnemen aan een dagelijkse ‘Waar op het schip is Stanley’ en hij zal zijn opwachting maken als speciale gast in de Welcome Aboard shows gedurende de cruise.

Souvenir pluche Stanley beren zullen in de winkels aan boord te koop zijn voor 24,95 dollar. Een deel van de opbrengst van de verkoop zal door Princess Cruises worden gedoneerd aan het goede doel PAWS: Princess Animal Welfare Sponsor.

Gasten kunnen hun reisavonturen met Stanley delen op social media via de hashtag #StanleyAtSea.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!