Bermuda en Quebec nieuwe bestemmingen Disney Cruise Line in 2018

Disney Cruise Line heeft haar cruiseprogramma bekendgemaakt voor de herfst van 2018 met nieuwe routes en nieuwe bestemmingen. Nieuw in het aanbod zijn o.a. meerdaagse bezoeken vanuit New York aan Bermuda en Quebec in Canada. Aanvullend op deze cruises zijn er 3 speciale cruises gepland van ‘The Big Apple’ naar Walt Disney World en Disney’s prive-eiland op de Bahamas, Castaway Cay.

De Amerikaanse rederij biedt vanaf oktober 2018 vanuit New York 6- en 7-daagse cruises naar Bermuda. Gasten kunnen daar 2 of 3 dagen blijven. Quebec wordt aangedaan op twee nieuwe routes in september 2018 vanuit New York. Beide tochten zijn inclusief verblijf van twee dagen in Quebec en stops in Saguenay en Baie-Comeau.

Daarnaast biedt Disney Cruise Line in het najaar van 2018 3 8-daagse cruises naar Walt Disney World in Florida. Elke cruise bestaat uit zowel een stop in Port Canaveral als een dag op Castaway Cay. De cruisereizigers krijgen ook een World Disney World Park Hopper Ticket en transport tussen het schip en de thema-parken.

Tot slot is het mogelijk om vanaf september 2018 met Disney Cruise Line diverse reizen te maken naar het Caribisch gebied en Mexico vanaf Californië, Texas en Florida. De cruises zijn vanaf 18 mei 2017 boekbaar. Meer informatie is te vinden op de website van de rederij: www.disneycruise.com

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!