MSC Cruises onthult namen twee nieuwe Cirque de Soleil shows op MSC Meraviglia

MSC Cruises onthulde vandaag de namen en concepten van de twee shows van Cirque de Soleil at Sea die exclusief te bewonderen zijn aan boord van de MSC Meraviglia. De marktleider op het gebied van live-entertainment ontwikkelde 8 shows in samenwerking met Cirque de Soleil die exclusief te bezichtigen zijn op MSC Cruises’ 4 generaties Meraviglia schepen, die in de vaart zullen komen vanaf 4 juni 2017 tot en met 2020.

Gianni Onorato, MSC Cruises Chief Executive Officer: “Wij zijn verheugd om het concept en inspiraties achter de shows van Cirque de Soleil at Sea te onthullen die spoedig in première zullen gaan op ons nieuwste vlaggenschip, MSC Meraviglia. Door de ontwikkeling van twee unieke shows op de 4 Meraviglia generatie schepen, brengen wij iets nieuws en spannends met de lancering van ieder schip.”

Cirque de Soleil ontwierp voor de MSC Meraviglia twee totaal verschillende shows, elk met een eigen concept, sfeer, verhaal, beeld kostuums en make-up. De shows zullen tweemaal per avond worden uitgevoerd, op 6 avonden per cruise, zodat gasten de mogelijkheid hebben om beide shows te bezoeken.

VIAGGIO, de eerste van de twee shows, is het verhaal van een gepassioneerde en excentriek kunstenaar die de schreeuw hoort van zijn gezichtloze Muze. Mysterieus en verleidend, nodigt zij hem uit in de levendige wereld van zijn verbeelding om zijn meesterwerk te voltooien. Opwindende kleuren vullen de ruimte met intrigerende motieven en rijke texturen waarbij het theater transformeert in een levend doek.

Met het geluid van het hart, SONOR, de tweede show,  worden de gasten meegenomen op avontuur met dans, acrobatiek en karakters, allemaal bewegend op het ritme van sensatie, geluid, muziek en met meeslepende beelden.

Diner of cocktail 

MSC Cruises heeft samengewerkt met het creatieve team van Cirque de Soleil om een diner en unieke cocktail samen te stellen die voor elke van de 2 shows anders is. Het diner begint een uur voor aanvang van de show en zal bestaan uit een bekroond table d’hôte 3-gangen menu (toeslag) met creatieve gerechten. Naar keuze kan ook alleen een ticket gekocht worden voor de show, waarbij een speciaal samengestelde cocktail inclusief in de prijs is. Deze zal ongeveer 20 minuten voor aanvang van de show geserveerd worden.

Beide shows worden in de speciaal ontworpen Carousel Lounge ten tonele worden gebracht. De lounge is ontworpen door MSC Cruises in samenwerking met de architect Marco De Jorio. De Carousel lounge is een intieme locatie, geschikt voor 413 gasten voor iedere uitvoering. Het is één van de kleinste locaties voor Cirque de Soleil die de interactie tussen de gasten en de artiesten echt uniek maakt.

De doop van de MSC Meraviglia vindt plaats op 3 juni in Le Havre. Het belooft een bijzondere doopceremonie te worden met optredens van artiesten en vele internationale en Franse sterren waaronder de Franse zanger en acteur Patrick Bruel en de Franse popgroep Kids United. Cruisereiziger Miriam zal verslag doen van dit bijzondere evenement in Le Havre.

Boek nu een cruise vanaf €399 op dit schip bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)