Cruisereiziger
KinderenSocial MediaTV/Video

MSC Cruises organiseert audities aan boord voor webvideo’s Kelly & Kloe

MSC Cruises lanceert een tweede serie webvideo’s van ‘Kelly & Kloe’. De vervolgserie voor kinderen, die gaat over twee jonge meisjes die tijd aan boord doorbrengen met hun vader (de kapitein), bestaat uit vier afleveringen, elk met een eigen thema. De onderwerpen die aan de orde komen zijn het nieuwe cruiseschip MSC Meraviglia, Halloween, Kerstmis en Masquerade.

De Mediterraanse cruisemaatschappij geeft jonge gasten tussen 8 en 17 jaar de kans om een rol via diverse karakters te spelen in de nieuwe afleveringen. Dat gebeurt via audities die aan boord worden gehouden. De kinderen zullen het lied van de show zingen en de dans uitvoeren evenals op camera uitleggen waarom ze graag willen meespelen. Ouders kunnen de video kopen als souvenir van hun cruise.

De casting loopt tot januari 2018. Alle inzendingen van de gehele MSC-vloot worden verzameld en beoordeeld door een panel waaronder leden van de afdeling MSC Cruises Entertainment en de schrijver, producer en director van de webseries, die o.a. bekend zijn van hun werk voor televisie en musicals. De karakters worden in juni, september, november 2017 en januari 2018 geselecteerd.

Klik hier om de eerste serie webvideo’s van Kelly & Kloe te zien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!