Disney Magic voor de eerste keer in Amsterdam

Amsterdam verwelkomt op Hemelvaartsdag een bijzondere gast bij de Passenger Terminal Amsterdam. Het cruiseschip Disney Magic (84.000 brutoton) legt voor de eerste keer aan in de hoofdstad. Het 294 meter lange cruiseschip van Disney Cruise Line verblijft van 09:00 uur tot 18:00 uur aan de Piet Heinkade. Vanwege de ‘maiden call’ van het eerste schip van de Amerikaanse rederij vindt aan boord de traditionele Plaque & Key ceremonie plaats.

De Disney Magic (2.400 passagiers) is bezig aan een 16-daagse transatlantische cruise van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen (Denemarken). Het middelgrote cruiseschip zal in het zomerseizoen varen in Noord- en West Europa. Daarbij doet het op 27 juni 2017 nogmaals Amsterdam aan op een 11-daagse reis die op 18 juni 2017 start vanuit Kopenhagen. Ook volgend jaar zomer vaart het in Europa en komt het op 30 juli 2018 naar Amsterdam.

Cruises op de Disney Magic zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!