Doop Mein Schiff 6 live te volgen op 1 juni 2017

Op 1 juni is de doop van cruiseschip Mein Schiff 6 van TUI Cruises live te zien op internet door middel van een livestream. In Hamburg zal het schip worden gedoopt in de haven van Hamburg voor de Elbphilharmonie, het concertgebouw. Doopmoeder is Iveta Apkalna, de Letse organist van de concertzaal.

TUI Cruises begint met een Facebook live-stream om 22:00 uur en zal de link op www.tuicruises.com/taufe bekendmaken. De doopceremonie wordt rond 22:45 afgesloten met een vuurwerkshow.

Na deze doop en maiden voyage vaart de Mein Schiff 6 (2.534 passagiers) verschillende routes in Noord-Europa en de Baltische staten tot medio augustus 2017. Aansluitend start in Hamburg de eerste transatlantische cruise naar New York. Vanaf september 2017 cruist de jongste aanwinst in de vloot dan in de Verenigde Staten en vanaf november 2017 in Midden-Amerika.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.