Fotoreportage: Columbus in droogdok bij Damen Shiprepair

Zoals eerder gemeld ligt momenteel het cruiseschip Columbus van Cruise & Maritime Voyages voor een droogdok van 3 weken bij Damen Shiprepair in Schiedam. Op maandag 5 juni zet het koers naar Londen Tilbury voor haar naamceremonie om vervolgens op 8 juni te vertrekken voor haar eerste cruise, een 4-daagse cruise naar Amsterdam en Antwerpen.

Bert Lamers maakte onderstaande unieke foto’s van de Columbus in dok 8 bij Damen Shiprepair.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

4 thoughts on “Fotoreportage: Columbus in droogdok bij Damen Shiprepair

 • 1 juni 2017 om 23:13
  Permalink

  Weten jullie ook hoe laat ze maandag wordt uitgedokt…?

  Gr. Sander

  • 2 juni 2017 om 21:18
   Permalink

   Maandag 5 juni a.s. om 15.00 uur.

 • 4 juni 2017 om 16:25
  Permalink

  Ik heb Dirkzwager gebeld en het schip wordt maandag 5 juni om 15.00 uur uitgedokt en wordt rond 17.00 uur aan de cruise terminal in Rotterdam verwacht;-)

 • 4 juni 2017 om 20:48
  Permalink

  Dank voor de aanvulling Rian!

Reacties zijn gesloten.