LIVE 20:45 uur: Doop MSC Meraviglia in Le Havre

Vanavond wordt de laatste aanwinst in de MSC Cruises vloot, de MSC Meraviglia, in Le Havre gedoopt door de internationale beschermvrouw en doopmoeder van alle schepen van MSC Cruises, Sophia Loren.

Met 171.598 bruto tonnage en met een capaciteit van 5.714 gasten is de MSC Meraviglia het grootste schip dat gebouwd is door een Europese scheepseigenaar en voor MSC Cruises het grootste schip in 2017 in de vaart.

MSC Cruises organiseert het glamoureuze evenement in de Franse havenstad met entertainment van internationale artiesten en een exclusief galadiner in het gezelschap van speciale gasten waaronder autoriteiten, belangrijke partners uit de reisindustrie, wereldwijde media en topmanagement van MSC Cruises en moedermaatschappij MSC Groep waaronder Gianluigi Aponte, de oprichter en uitvoerende voorzitter van de MSC-groep en de eigenaar van het imperium.

“We hebben een ambitieuze visie voor de toekomst en de MSC Meraviglia markeert het begin van een nieuw tijdperk voor ons bedrijf.” zei Pierfrancesco Vago, MSC Cruises Executive Chairman. “Om deze reden is deze avond een bijzonder trots moment voor ons allemaal bij MSC Cruises. De nieuwe schepen die in de komende tien jaar in de vaart worden genomen, zijn schepen die op maat zijn gebouwd, met innovatie in zowel product als design, evenals de nieuwste innovatieve technologie om onvergetelijke vakantie ervaringen op zee te creëren voor gasten van alle leeftijden. MSC Meraviglia is de eerste die deze visie uitdraagt en een nieuwe norm zet waarbij cruiseschepen op zichzelf als bestemming worden gemaakt.”

Ook Cruisereiziger.nl is vanavond aan boord van de MSC Meraviglia en zal via de website, Facebook en Twitter verslag doen van de spectaculaire doop.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)