Symphony of the Seas verlaat het droogdok bij STX France

Symphony of the Seas

Het nieuwe cruiseschip Symphony of the Seas heeft vrijdag het droogdok bij STX France in het Franse Saint-Nazaire verlaten. Het is een belangrijke stap in de bouw van het vierde schip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International, aangezien de buitenkant is voltooid. De volgende fase, de constructie van de inrichting, zal nu van start gaan. Het zusterschip van de Harmony of the Seas, Allure of the Seas en Oasis of the Seas zal in april 2018 worden gelanceerd.

De Symphony of the Seas wordt ‘s werelds grootste cruiseschip ter wereld. In vergelijking met de Harmony of the Seas gaat het 28 meer hutten bevatten en een brutotonnage van 230.000. Het schip zal haar inaugurele zomerseizoen doorbrengen in de Middellandse Zee waarbij o.a. Barcelona, Palma de Mallorca, Florence, Rome en Napels worden aangedaan. Ze zal vervolgens naar Miami gaan om begin november cruises te maken naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean.

Boek nu een cruise op de Symphony of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!