Pacific Explorer feestelijk gedoopt door Dora The Explorer

Stripfiguur Dora the Explorer  heeft afgelopen weekend samen met 120 kinderen het nieuwste schip van P&O Cruises Australia gedoopt. Door middel van het breken van een enorme piñata (figuur met verrassingsinhoud), met daarin groene blurrie, werd het moment gevierd. Daarbij waren talloze andere stripfiguren aanwezig zoals de Ninja Turtles en SpongeBob.

De Pacific Explorer is het vijfde schip voor de rederij en specifiek omgebouwd voor families. Op de eerste cruise waren dan ook 500 kinderen mee.

De voormalige Dawn Princess is tijdens een renovatie van 12 dagen in Singapore omgebouwd tot de Pacific Explorer. De Pacific Explorer wordt het grootste schip van P&O dat als thuisbasis ‘Down Under’ krijgt. Het heeft een totale capaciteit van 1.998 passagiers en 11 dekken. Net als haar zusterschip Pacific Dawn is de Explorer uitgerust met het nieuwe logo van P&O op de boeg, glijbanen en een interactief waterpark. Volledig nieuw zijn de eetgelegenheden Luke’s, een grill bij het zwembad, 400 Gradi, een traditionele Napolitaanse pizzeria, de bar The Bonded Store en twee bowl-banen.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.