Seabourn maakt cruiseroutes herfst-winterseizoen 2018-2019 bekend

Ultra luxe rederij Seabourn biedt in het herfst-winterseizoen 2018-2019 nieuwe cruises aan naar alle hoeken van de wereld. Het nieuwe programma telt 37 unieke reisroutes naar verborgen plekjes, wereldberoemde trekpleisters en must-see steden die alleen met kleinere schepen toegankelijk zijn. De vijf cruiseschepen zetten koers naar onder andere Azië, Australië & Nieuw Zeeland, Antarctica of het Caribisch gebied.

Caviar in the Surf in Thailand – Seabourn Ovation

Wanneer het allereerste zomerseizoen in 2018 van Seabourn Ovation in Europa achter de rug is, zet het nieuwste schip van de cruisemaatschappij koers van Athene naar Dubai en daarna vaart het schip tussen Singapore en Hong Kong. Op deze cruises beleven de gasten de populaire Caviar in the Surf strandfeesten op het eiland Ko Kood in Thailand, overnachten in Ho Chi Minhstad en brengen een dag door in Ha Longbaai in Vietnam, met de mogelijkheid om excursies naar Hanoi te maken.

Great Barrier Reef en de parels van de Javazee – Seabourn Encore

Na het zomerseizoen verlaat Seabourn Encore het Middellandse Zeegebied met bestemming Australië & Nieuw-Zeeland. Het seizoen 2018-2019 in Australië & Nieuw-Zeeland bestaat uit vier 16-daagse reizen tussen Sydney en Auckland. Bij het begin van de lente licht Seabourn Encore het anker in Sydney voor een 16-daagse reis naar de kust van Queensland & het Great Barrier Reef en verder naar Indonesische eilanden waaronder Bali. Tijdens een 10-daagse cruise naar de parels van de Javazee verkennen de passagiers Bali en Komodo, plus verschillende havens op Java voor hun aankomst in Singapore. Het schip keert daarna terug naar Europa.

Seabourn Quest
Seabourn Quest

Op expeditie naar Antarctica & Patagonië – Seabourn Quest

Tijdens de herfst 2018 vaart Seabourn Quest vier keer tussen Montreal en Boston. Daarna vaart het schip naar Miami. Vanuit die stad vaart Seabourn Quest 25 dagen zuidwaarts langs Key West, het Panamakanaal en de Incakust van Peru. Daarna maakt Seabourn Quest vijf cruises in Antarctica & Patagonië, met optionele kajakexcursies van het programma Ventures by Seabourn onder leiding van het topexpeditieteam van het schip. In de lente 2019 verlaat Seabourn Quest Buenos Aires richting de Braziliaanse kust tijdens een 21-daagse reis in het Amazoneregenwoud. Het winterseizoen wordt afgesloten met een 24-daagse cruise van Manaus in Brazilië langs de Amazone en over de Atlantische Oceaan naar Lissabon om het zomerseizoen in Europa te starten.

Strandbarbecue in de Caraïben – Seabourn Odyssey

Na de oversteek van de Atlantische Oceaan start het herfstseizoen 2018 van Seabourn Odyssey met zevendaagse Caraïbische cruises tussen Barbados en Sint-Maarten. Elke cruise biedt zowel een Caviar in the Surf strandbarbecue in Carambola Beach, St. Kitts of het eiland Mayreau in de Grenadines, als een Marina Day op het eiland Jost Van Dyke of Iles des Saintes. In de vroege lente steekt Seabourn Odyssey de Atlantische Oceaan over naar Lissabon, klaar voor een nieuw Europees seizoen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd op de vaarroutes van Seabourn Sojourn, die binnenkort worden bekendgemaakt. Het schip zal een aantal ‘Uitgebreide Exploratiecruises’ aanbieden eind 2018 en 2019, bedoeld voor reizigers die graag langere, intensieve reiservaringen opdoen.

Cruises van Seabourn, bijvoorbeeld op de Seabourn Encore, zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)