De Queen Elizabeth keert maandag terug naar Rotterdam

Queen Elizabeth

Maandag ontvangt Cruise Port Rotterdam het cruiseschip Queen Elizabeth aan de Holland Amerikakade in Rotterdam. Het is de eerste keer sinds 2013 dat het schip van de Britse cruisemaatschappij Cunard weer in ‘Rotjeknor’ te zien zal zijn. De Queen Elizabeth komt naar verwachting om 07:00 uur aan en vertrekt ‘s avonds weer om 22:00 uur. Het schip zal dit jaar nog 4 keer Rotterdam aandoen, op 16 juli, 30 juli, 13 augustus en 22 augustus.

De Queen Elizabeth is zaterdag vanuit Southampton vertrokken voor een 14-daagse Britse Eilanden cruise. Andere havens die worden aangedaan zijn Edinburgh, Invergordon, Kirkwall, Greenock (Glasgow), Dublin, Liverpool en Guernsey. Naast Southampton is het ook mogelijk om in Rotterdam op te stappen.

Dat geldt ook voor een 15-daagse cruise naar de Baltische Staten op zondag 16 juli 2017, een 15-daagse cruise naar IJsland en de Noorse Fjorden op zondag 30 juli 2017 en ten slotte een cruise van 10 dagen met alleen de Noorse Fjorden als bestemming met vertrek op zondag 13 augustus.

Boek een cruise op de Queen Elizabeth bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!