Video’s: Queen Mary 2 als eerste aangekomen in New York

Het cruiseschip Queen Mary 2 van Cunard is zaterdag gearriveerd in New York. Het vlaggenschip van Cunard meerde aan bij de Brooklyn Cruise Terminal in The Big Apple. Het nam de afgelopen week deel aan een een spectaculaire race met 4 trimarans, bestuurd door zeilkampioenen, van de Saint-Nazaire brug in het Franse Saint-Nazaire naar de Verrazana-Narrows brug in New York. De Queen Mary 2 kwam bij het ochtendgloren als eerste over de ‘meet’. De ‘The Bridge 2017’ wedstrijd werd gehouden in het kader van 100 jaar vriendschap tussen Frankrijk en de Verenigde Staten en ter herinnering aan de aankomst van 200.000 Amerikaanse soldaten in Saint-Nazaire en Brest in 1917.

Zie onderstaande beelden van de indrukwekkende aankomst van de Queen Mary 2 in New York.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!