P&O Cruises vraagt cruisefans om naam nieuw schip te verzinnen

De Britse cruisemaatschappij P&O Cruises roept de hulp van cruisefans in om een naam te verzinnen voor haar nieuwste cruiseschip die in de lente van 2020 wordt gelanceerd. De competitie is uitgezet via de website Cruise Critic. De winnaar ontvangt naast de spreekwoordelijke eer twee VIP-tickets voor de doopceremonie. Het 5.200 passagiers tellende cruiseschip wordt de grootste ooit voor de Britse markt en het eerste schip in de vloot dat op LNG zal varen.

‘Dit nieuwe schip is de eerste nieuwbouwschip voor P&O Cruises in 5 jaar en zal een cruciale rol vervullen in het herdefiniëren van het merk en het uitbreiden van ons bereik. Het is daarom zeer belangrijk dat we een naam hebben die zowel het erfgoed van het schip als het aanbod van nieuwe cruise-ervaringen weerspiegelt, memorabel en waardig voor de nieuwe ster in onze vloot’, aldus Senior Vice President Paul Ludlow. Verder hanteert de rederij geen specifieke voorwaarden voor de naam.

Klik hier om een naam voor het nieuwste cruiseschip van P&O Cruises in te zenden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!