Seabourn benoemt kapitein Stig Betten voor Seabourn Ovation

Stig Betten (PRNewsfoto/Seabourn)

Ultra luxe rederij Seabourn heeft voor haar straks nieuwste schip de Seabourn Ovation kapitein Stig Betten en hotel director Helmut Huber benoemd.  De Seabourn Ovation komt in mei 2018 in de vaart in Italië.

Betten is geboren en getogen in het kleine dorpje Surnadal aan de westkust van Noorwegen. Stammend uit een familie van zeevaarders, was het voor hem vanzelfsprekend om een carriere op zee te zoeken. In 1997 startte hij en in 2001 kwam hij bij Seabourn waar hij opklom van Tweede Officier tot kapitein. Hij voer op de Pride, Spirit en Legend en vervolgens op de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest. Ook maakte hij deel uit van het opstart team van de Seabourn Sojourn en de Seabourn Quest. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn familie in Istanbul.

Helmut Huber (PRNewsfoto/Seabourn)

Huber komt uit het Oostenrijkse Innsbruck. Hij bereikte via diverse omwegen op land en zee in 2015 de functie van Hotel Director bij Seabourn. Zijn vrije tijd verdeelt hij tussen Innsbruck en Los Angeles.

Ontworpen door ontwerper Adam D. Tihany zal het nieuwe schip (40.350 brutoton) moderne design elementen en innovaties bevatten in de stijl van Seabourn. Seabourn Ovation wordt bovendien uitgerust met een extra dek en nieuwe uitgebreide publieke ruimtes. Het biedt plek aan 600 gasten, gebaseerd op een dubbele bezetting, Aanvullend beschikt elke suite over een privé veranda.

In haar eerste seizoen zal de Seabourn Ovation tijdens haar inaugurele seizoen zowel Amsterdam, Vlissingen als Rotterdam aandoen. De Seabourn Ovation start op 5 mei 2018 haar maiden voyage in Venetië. 35 dagen later arriveert het via o.a. stops in Zeebrugge (7 juni 2018, 08:00-23:00 uur) en Vlissingen (8 juni 2018, 08:00-18:00 uur) in Amsterdam (9 juni 2018, 07:00 uur). De verkoop van deze 35-daagse cruise, die ook in delen wordt aangeboden, is inmiddels van start gegaan.

De Seabourn Ovation is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)