Fotoreportage: MS Midnatsol in Amsterdam

Cruisereiziger Miriam bezocht vandaag het MS Midnatsol van rederij Hurtigruten. Het schip is na een succesvolle zomer in Noorwegen onderweg via Amsterdam naar de Zuidpool waar ze expeditiecruises gaat varen. Een eigen expeditieteam zorgt voor lezingen en leidt de cruisereizigers door de natuur heen, aan boord en aan land tijdens expedities.

Je vindt op de Hurtigruten schepen geen uitgebreid entertainment en specialiteitenrestaurants, wel álle ruimte om te genieten van het uitzicht tijdens het varen. De Midnatsol heeft als één van de weinige Hurtigruten schepen op het buitendek twee jacuzzi’s.

Hurtigruten boek je bij:

Waterproof ExpeditionsBBI TravelCaptain CruiseDreamlinesNorske Noorwegen Reizen

 

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.