Fotoreportage: MS Midnatsol in Amsterdam

Cruisereiziger Miriam bezocht vandaag het MS Midnatsol van rederij Hurtigruten. Het schip is na een succesvolle zomer in Noorwegen onderweg via Amsterdam naar de Zuidpool waar ze expeditiecruises gaat varen. Een eigen expeditieteam zorgt voor lezingen en leidt de cruisereizigers door de natuur heen, aan boord en aan land tijdens expedities.

Je vindt op de Hurtigruten schepen geen uitgebreid entertainment en specialiteitenrestaurants, wel álle ruimte om te genieten van het uitzicht tijdens het varen. De Midnatsol heeft als één van de weinige Hurtigruten schepen op het buitendek twee jacuzzi’s.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​