Cruisereiziger
ExpeditiecruisenPersoonlijke blogScheepsbezoek

Fotoreportage: MS Midnatsol in Amsterdam

Cruisereiziger Miriam bezocht vandaag het MS Midnatsol van rederij Hurtigruten. Het schip is na een succesvolle zomer in Noorwegen onderweg via Amsterdam naar de Zuidpool waar ze expeditiecruises gaat varen. Een eigen expeditieteam zorgt voor lezingen en leidt de cruisereizigers door de natuur heen, aan boord en aan land tijdens expedities.

Je vindt op de Hurtigruten schepen geen uitgebreid entertainment en specialiteitenrestaurants, wel álle ruimte om te genieten van het uitzicht tijdens het varen. De Midnatsol heeft als één van de weinige Hurtigruten schepen op het buitendek twee bubbelbaden.

Hurtigruten boek je bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)