World Dream aangekomen in Eemshaven na snelle Eemstocht

World Dream (Foto: Meyer Werft)

Het nieuwe cruiseschip World Dream van de Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises is vanmorgen vroeg aangekomen in het Nederlandse Eemshaven. Dat is aanmerkelijk vroeger dan gepland. Oorspronkelijk zou het schip pas maandagavond arriveren in de grootste zeehaven van Noord-Nederland.

De Eemstocht, die zondagochtend rond 10:00 uur vanuit de doksluis van Meyer Werft in Papenburg begon, verliep echter zeer voorspoedig. De verschillende passages werden vlot genomen. De verwachting is dat in de loop van de dag de World Dream enkele nautische testen zal gaan uitvoeren. Donderdag zet het schip koers naar de Noordzee voor de eerste echte proefvaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.