Norwegian Cruise Line lanceert Premium All Inclusive Plus

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het haar Premium All Inclusive aanbod verder uitbreid met Premium All Inclusive Plus. Het gaat om vier aanvullende voordelen per hut voor gasten die kiezen voor geselecteerde langere cruises, van 9 nachten of meer, waarbij veel havens worden aangedaan. De voordelen betreffen een telefoonpakket van 120 minuten, een internetpakket van 250 minuten, 50 dollar excursietegoed per haven en een tegoed voor een hotel tot 80 euro in geselecteerde havens.

Deze extra’s komen dus bovenop het huidige Premium All Inclusive waarbij premium alcoholische dranken en frisdranken, specialiteiten koffie geserveerd in de restaurants en mineraalwater in de hutten, fooien en tips in het cruisebedrag zijn meegenomen. De cruises waarbij de Premium All Inclusive Plus aanbod van toepassing is zijn wereldwijd: Oostzee, Middellandse Zee, Canarische Eilanden, Zuid-Amerika, Panama-kanaal en Azië-Pacific.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Norwegian Cruise Line lanceert Premium All Inclusive Plus

  • 24 september 2017 om 21:35
    Permalink

    Ik vraag me af of je dit uiteindelijk niet zelf betaald. Men geeft heus geen cadeautjes weg.

Reacties zijn gesloten.