Virgin Voyages kondigt ‘ship tease’ aan op 31 oktober

Virgin Voyages, de nieuwe cruisemaatschappij van topondernemer Richard Branson, heeft via haar sociale media kanalen aangekondigd op dinsdag 31 oktober een tipje van de sluier op te lichten, een ‘ship tease’, over haar eerste cruiseschip, dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Genua. De ‘onthulling’ zal door middel van een Facebook Live event plaatsvinden.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over het schip dat in 2020 in de vaart zal komen. Het schip, dat nog niet beschikt over een naam, heeft een brutotonnage van 110.000 en gaat plaats bieden aan 2.700 passagiers. Het gaat vanuit haar thuishaven Miami diverse routes naar de Caribbean varen. In maart van dit jaar werd het eerste stuk staal gesneden van het eerste van 3 nieuwbouwschepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​