Cruisereiziger
Goede doelen

Costa Cruises en Shakira bouwen school in Colombia

Costa Cruises is een samenwerking aangegaan met Shakira’s goede doel Fundación Pies Descalzos voor de bouw van een school in Cartagena. De Italiaanse cruisemaatschappij heeft 1,2 miljoen gedoneerd, waardoor begin 2018 de werkzaamheden aan het gebouw in Colombia kunnen worden gestart. Het streven is om medio 2019 gereed te zijn, zodat 1.300 kinderen toegang krijgen tot kwalitatief goed onderwijs.

De eerste steen van de school, de zogenaamde ‘Brick of Happiness’, begon deze week aan haar lange reis naar Colombia. Deze wordt afgelegd op diverse cruiseschepen van Costa Cruises. De steen zal door bemanningsleden en gasten worden doorgegeven, waarbij een boodschap van geluk kan worden meegegeven naar het Zuid-Amerikaanse land. Op de facebookpagina van Costa Cruises kan de weg van de steen worden gevolgd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje koffie , op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!