Crystal River Cruises maakt 2019 routes bekend met veel vertrekmogelijkheden vanuit Amsterdam

Crystal River Cruises heeft het programma voor haar vijf riviercruiseschepen in 2019 bekendgemaakt. Opvallend zijn de méér zevendaagse routes naast de traditionele 10-,11-, 14- en 16-daagse routes. Naast de huidige Crystal Mozart, Crystal Bach en Crystal Mahler, en de in 2018 op te leveren Crystal Debussy en Crystal Ravel. De vijf schepen zullen gaan varen op de Rijn, Donau, Moezel en Main. Kenmerkend bij de ultraluxe riviercruise rederij zijn de langere routes en overnachtingen in havens. De bekende toeristische steden zoals Amsterdam, Wenen, Frankfurt, Boedapest en Basel zullen veelvuldig bezocht worden.

Enkele hoogtepunten van/naar Amsterdam:

‘Splendors of the Rhine’, 10 dagen, van Amsterdam naar Basel

Crystal Bach & Crystal Debussy

Deze riviercruise begint en eindigt in Amsterdam (met overnachtingen aan boord) met havens zoals Koblenz, Speyer, Kehl (Straatsburg), Breisach Rüdesheim en Keulen.

‘Jewels of the Rhine’, 14 dagen, van Amsterdam naar Frankfurt/Frankfurt naar Amsterdam

Crystal Bach

Deze veelomvattende cruise wordt in twee richtingen uitgevoerd en bevat overnachtingen aan boord in Amsterdam, Rüdesheim en Basel. Daarnaast worden vele prachtige havens bezocht in België en Duitsland: Antwerpen, Nijmegen, Keulen, Cochem, Koblenz, Mainz, Speyer, Kehl en Breisach. Wanneer deze routes in november en december worden uitgevoerd, genieten de gasten van de vele kerstmarkten langs deze route.

‘Tulips and Windmills’, 7 dagen, Amsterdam

Crystal Debussy

Een korte cruise van een week die begint en eindigt in Amsterdam. Typisch Nederlandse steden zoals Rotterdam, Middelburg, en de Belgische steden Gent en Antwerpen worden bezocht.

‘Grand Europe’, 16 dagen,  van Boedapest naar Amsterdam/Amsterdam naar Budapest

Crystal Mahler

Deze route is de Grand Europe riviercruise met overnachtingen aan boord in Boedapest, Wenen, Passau en Amsterdam. De mooiste bestemmingen worden op deze route aangedaan: Bratislava, Dürnstein en Melk (Oostenrijk), Wachau Valley, Deggendorf, Regensburg, Neurenburg, Bamberg, Koblenz, Keulen, Miltenberg en Würzburg. Deze reis omvat ook de unieke tocht door de talloze Rijn-Main-Donau kanaal sluizen.

Het complete programma voor 2019 is te lezen op de website van Crystal River Cruises.  De all-inclusive cruises starten vanaf $2,805 per persoon.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)