Gratis Cruise Inspiratiedag ANWB op zondag 26 november

Op zondag 26 november 2017 organiseert de ANWB de ANWB Cruise Inspiratiedag. Op deze dag, die plaatsvindt in het ANWB Reizen Theater in Hoofddorp, vertellen cruisespecialisten je alles over cruisen met Holland America Line en de vele bestemmingen die worden aangeboden (Noorse Fjorden, Noordkaap, IJsland, Oostzee en Canada-Alaska) o.a. via presentaties. Daarnaast kan je met al je cruisevragen terecht bij zowel de cruisespecialisten als ervaringsdeskundigen. Natuurlijk is het mogelijk om ter plekke gelijk een cruise met Holland America Line te boeken.

Klik hier om je aan te melden voor deze Cruise Inspiratiedag. Dit is mogelijk t/m zondag 19 november 2017.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!