LED-sculptuur op Carnival Horizon toont kunst van patiëntjes

Carnival Cruise Line heeft woensdag bekendgemaakt dat de enorme LED trechtervormige sculptuur in het Atrium van haar nieuwe cruiseschip Carnival Horizon kleurrijke, op maat gemaakte, kunstwerken zal tonen die zijn gecreëerd door patiëntjes van St. Jude Children’s Research Hospital. De zogenaamde ‘Dreamscape’ bestaat uit 2.000 flexibile LED-tegels die speciaal voor een schipomgeving zijn gefabriceerd. De Carnival Horizon (133.500 brutoton) debuteert in het voorjaar van 2018 in Europa.

De opvallende drie-dek hoge eye-catcher in het Atrium, dat zijn debuut maakte op de Carnival Vista, bevat 33 verschillende artistieke creaties van patiëntjes van St. Jude, een van Carnaval’s grootste liefdadigheidspartners. De originele creaties van de jonge kunstenaars zijn een aanvulling op de meer dan 100 afbeeldingen die de gehele dag doordraaien afhankelijk van de tijd van de dag, haven of gelegenheid.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!