Cruisereiziger
OngevalReparaties & Werfbezoek

Silver Cloud moet eerste expeditiereis naar Antarctica afbreken

Foto: Richard Sidey/Silver Cruises

Het recent gerenoveerde en omgebouwde expeditieschip Silver Cloud van Silver Cruises heeft haar inaugurele expeditiereis naar Antarctica moeten afbreken wegens een mechanische storing. Het schip van de ultra-luxe cruiserederij is veilig teruggekeerd naar Puerto Madryn, een stad in het zuiden van Argentinie, voor noodzakelijke reparatiewerkzaamheden. Alle 254 passagiers aan boord zijn veilig en comfortabel aan boord en worden zo snel mogelijk gerepatrieerd.

De Silver Cloud was bezig aan een 16-daagse cruise vanuit Buenos Aires waarbij diverse bestemmingen in Antartica op het programma stonden. Passagiers krijgen hun volledige reissom inclusief terugvlucht vergoed met daarbij een korting van 25% op een toekomstige cruise. Naar verwachting zal de reparatie snel kunnen worden uitgevoerd zodat de volgende cruise op 1 december vanuit Ushuaia gewoon kan doorgaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!