Cruise Informatiedagen in december bij Cruise Travel in Ermelo

Cruisespecialist Cruise Travel houdt in december verschillende Cruise Informatiedagen. De Cruise Informatiedagen vinden plaats bij Cruise Travel in Ermelo op 11, 12 en 14 december 2017. Deelname is gratis, maar het is wel noodzakelijk om je aan te melden. (klik hier). Onderstaande presentaties worden gehouden:

 • Cruise & More groepsreizen Peru
  Maandag 11 december 13:00 – 14:00 uur
  Van Peru naar Mexico, van Inca’s naar Maya’s en de Machu Picchu. Ontdek deze magische werelden tijdens een fraaie cruisereis gecombineerd met een landprogramma in Peru. Tijdens de presentatie vertellen wij u hier graag meer over.
 • Cruise & More groepsreizen Japan
  Maandag 11 december 14:00 – 15:00 uur
  Een cruisereis in combinatie met een landprogramma in Japan. Laat u inspireren over het fascinerende Japan.
 • Cruise & More groepsreizen Alaska
  Maandag 11 december 15:00 – 16:00 uur
  Ontdek hoe adembenemend Alaska kan zijn. Bezoek de presentatie en ervaar hoe het is om een cruise te combineren met een landprogramma in Alaska.
 • Holland America Line
  Dinsdag 12 december 14:00 – 16:00 uur
  Nederlandser cruisen dan met Holland America Line (HAL) kan bijna niet. Laat u informeren wat de voordelen zijn om met HAL te varen.
 • Celestyal & Katarina Line
  Donderdag 14 december 14:00 – 16:00 uur
  Eilandhoppen in Griekenland of cruisen aan de Kroatische kust? Bezoek de presentatie van deze twee gespecialiseerde rederijen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.