Optredens Ricky Martin en Andrea Bocelli rond doop MSC Seaside

MSC Cruises heeft maandag het programma bekendgemaakt rond de doop van haar nieuwe vlaggenschip MSC Seaside, die op 21 december 2017 plaatsvindt in de haven van het Amerikaanse Miami. Het entertainment zal van topniveau zijn met optredens van de zanger Ricky Martin en de tenor Andrea Bocelli. Beide zullen hun meest populaire hits vertolken.

Tijdens het evenement zal er ook een gastoptreden zijn van Dan Marino, de American Football legende en Hall of Fame quarterback uit Miami. Hij speelde 17 jaar voor de Miami Dolphins, waar MSC Cruises sinds oktober van dit jaar een samenwerkingsverband mee heeft. Het mag zich de officiele cruisemaatschappij van het team noemen.

Acteur en TV-presentator Mario Lopez zal fungeren als ceremoniemeester van de avond. Lopez zal de gasten verwelkomen op MSC’s blauwe loper, waar de sterren interviews zullen geven, foto’s laten nemen en het publiek begroeten. Hij zal vervolgens op het podium het entertainment aan elkaar praten.

De daadwerkelijke doop zal worden verricht door Sophia Loren. De Italiaanse actrice is de doopmoeder van alle nieuwbouwschepen van MSC Cruises sinds 2003.

Boek een cruise op de MSC Seaside bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.