Princess Cruises onthult haar best verkopende cocktails 2017

De ‘24K GOLD’, een op citrus gebaseerde margarita, is uitgeroepen tot de populairste cocktail van 2017 aan boord van de Princess Cruises schepen. Princess Cruises heeft vandaag een lijst gepubliceerd met de 12 bestverkopende cocktails van dit jaar op haar 17 schepen tellende vloot. Favorieten als de Cosmopolitan, Long Island Iced Tea, Mojito, Pina Colada en Strawberry Daiquiri zijn allemaal opgenomen in deze lijst. De ‘24k GOLD’, een Princess Cruises specialiteit met Cointreau, Grand Marnier, tequilla en citrus voert de lijst aan.

 

Het volledige overzicht:

 1.   24K GOLD Margarita
 2.   Pina Colada
 3.   Mojito
 4.   007 Grey Goose Martini
 5.   Ultimate Mai Tai
 6.   Strawberry Daiquiri
 7.   Dirty Banana
 8.   Long Island Iced Tea
 9.   ltimate Cooler
 10.  Beverly Hills Iced Tea
 11.  Cosmopolitan
 12.  Paradise Punch

Tony Roberts, Vice-President van Princess Cruises Europa, vertelt “Voor veel mensen is genieten van een cocktail aan boord van een cruiseschip, terwijl de wereld aan je voorbij glijdt, het ultieme vakantiegevoel. De grote variatie aan cocktails op deze lijst is geen verrassing voor mij- onze schepen varen immers wereldwijd. Dus terwijl voor de één een Pina Colada een perfecte begeleiding is tijdens een Middellandse Zee cruise, kiest de ander voor een verwarmende Grey Goose Martini tijdens een frisse dag in Alaska”.

“Met meer dan 360 bestemmingen vaart Princess Cruises naar de perfecte omgeving passend bij de door onze gasten gekozen drankjes”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)