Cruisepassagiers verongelukt met bus in Mexico

Archieffoto Celebrity Equinox

Volgens verschillende Amerikaanse media zijn vandaag in Mexico ten minste 12 cruisepassagiers overleden als gevolg van een busongeluk op een snelweg. Royal Caribbean Corp. maakte op Twitter bekend dat 27 cruisepassagiers van de Serenade of the Seas en de Celebrity Equinox in de bus zaten.
Beide schepen liggen in de haven van Costa Maya, een populaire plek voor excursies naar het binnenland waar de Maya’s en Azteken vroeger woonden. De bus was onderweg naar de ruïnes van Chacchoben, op ongeveer 70 km van Costa Maya. De bus is van de weg geraakt en belandde op zijn zij naast de weg.

Royal Caribbean Corp. meldt: “Onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen. We doen er alles aan om voor onze gasten te zorgen, inclusief hulp bij medische zorg en vervoer.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)