Dominica ontvangt Sea Cloud II als eerste cruiseschip na orkaan Maria

Foto’s: Discover Dominica Authority

Dominica maakte bekend dat het eiland op 28 december haar eerste cruiseschip mocht ontvangen. De Sea Cloud II ging met 200 passagiers voor anker in de baai bij Portsmouth. Zij konden genieten van paardrijden op het strand, naar het Cabrits National Park of het eiland verkennen.

Orkaan Maria trof het eiland op 18 september 2017. Vele cruiserederijen annuleerden stops vanwege de ravage en vernielingen.

Het volgende cruiseschip dat zal aankomen op Dominica is de Mein Schiff 3 van TUI Cruises. Daarna volgen nog schepen van  Costa Cruises, Holland America Line en Carnival Cruise Line.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.